Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαρισα Σεισμοσ - Σεισμός στην Ελασσόνα: Στους δρόμους βγήκαν οι Λαρισαίοι

Λαρισα Σεισμοσ - Σεισμός στην Ελασσόνα: Στους δρόμους βγήκαν οι Λαρισαίοι. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:18. Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Με το που σημειώθηκε η μεγάλη αυτή σεισμική δόνηση, οι κάτοικοι της λάρισας, της ελασσόνας, των τρικάλων και άλλων πόλεων και χωριών της θεσσαλίας πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Δυτικά από την πόλη του τυρνάβου με εστιακό βάθος 10. Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 13.16 ώρα τουρκίας ήταν 3,08 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα στοιχεία.

«το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου, στην λάρισα. Μικρές είναι οι ζημιές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην πόλη της λάρισας από τον ισχυρό σεισμό των 6.

Σεισμός Τύρναβος: Έπεσαν σοβάδες σε οχήματα στη Λάρισα, ζημιές σε καταστήματα στα Τρίκαλα ...
Σεισμός Τύρναβος: Έπεσαν σοβάδες σε οχήματα στη Λάρισα, ζημιές σε καταστήματα στα Τρίκαλα ... from img.documentonews.gr
Έχει γίνει διασπορά όλων των πυροσβεστικών οχημάτων και δυνάμεων της εμακ. Ο καταστροφικός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε το 1941. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Στη λάρισα εκτάκτως κυβερνητικό κλιμάκιο με εντολή μητσοτάκη. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης το επίκεντρο του σεισμού στην ελασσόνα. Η δόνηση είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό έγινε 24 χλμ. Οι κάτοικοι της λάρισας αμέσως μετά τον ισχυρό σεισμό βγήκαν στους δρόμους. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια.

Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους.σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε εστιακό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το larissanet.gr: Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Στη λάρισα εκτάκτως κυβερνητικό κλιμάκιο με εντολή μητσοτάκη. Χαμός στους δρόμους της λάρισας. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Οι κάτοικοι της λάρισας αμέσως μετά τον ισχυρό σεισμό βγήκαν στους δρόμους. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης. Ο μεγάλος σεισμός των 6 ρίχτερ στην ελασσόνα, προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της γειτονικής λάρισας. Οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διακινούνται από τοπικά μέσα, τρεις άνθρωποι φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά στην ευρύτερη περιοχή της λάρισας. Η ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε ζημιές και στη γέφυρα δαμασίου. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης το επίκεντρο του σεισμού στην ελασσόνα.

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Δυτικά από την πόλη του τυρνάβου με εστιακό βάθος 10. Ο καταστροφικός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε το 1941. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας.

Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ κοντά στη Λάρισα - Αισθητός έως το κέντρο της Αθήνας! | Documento
Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ κοντά στη Λάρισα - Αισθητός έως το κέντρο της Αθήνας! | Documento from img.documentonews.gr
Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας. Με το που σημειώθηκε η μεγάλη αυτή σεισμική δόνηση, οι κάτοικοι της λάρισας, της ελασσόνας, των τρικάλων και άλλων πόλεων και χωριών της θεσσαλίας πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Η ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε ζημιές και στη γέφυρα δαμασίου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το larissanet.gr: Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης το επίκεντρο του σεισμού στην ελασσόνα. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα.

Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το larissanet.gr: Έχει γίνει διασπορά όλων των πυροσβεστικών οχημάτων και δυνάμεων της εμακ. Το επίκεντρο του ισχυρού σεισμού είναι 20 χιλιόμετρα από την ελασσόνα και ταρακουνήθηκαν λάρισα και τύρναβος. Σημειώθηκε ισχυρός μετασεισμός στην λάρισα ενώ έχουν ακολουθήσει αρκετοί μετά τον ισχυρό που έγινε το μεσημέρι της τετάρτης. Η ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε ζημιές και στη γέφυρα δαμασίου. Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Η δόνηση είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό έγινε 24 χλμ. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Ο μεγάλος σεισμός των 6 ρίχτερ στην ελασσόνα, προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της γειτονικής λάρισας. Στη λάρισα εκτάκτως κυβερνητικό κλιμάκιο με εντολή μητσοτάκη. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου, στην λάρισα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα.

Χαμός στους δρόμους της λάρισας. Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 13.16 ώρα τουρκίας ήταν 3,08 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα στοιχεία. Οι κάτοικοι της λάρισας αμέσως μετά τον ισχυρό σεισμό βγήκαν στους δρόμους. Ήταν επιφανειακός και γι' αυτό τον λόγο έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές στην αττική. Η δόνηση είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό έγινε 24 χλμ.

Στους δρόμους παραμένει ο κόσμος λόγω του σεισμού - Προβλήματα καταγράφονται στις ...
Στους δρόμους παραμένει ο κόσμος λόγω του σεισμού - Προβλήματα καταγράφονται στις ... from www.902.gr
Ο μεγάλος σεισμός των 6 ρίχτερ στην ελασσόνα, προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της γειτονικής λάρισας. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Η ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε ζημιές και στη γέφυρα δαμασίου. Με το που σημειώθηκε η μεγάλη αυτή σεισμική δόνηση, οι κάτοικοι της λάρισας, της ελασσόνας, των τρικάλων και άλλων πόλεων και χωριών της θεσσαλίας πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Στη λάρισα εκτάκτως κυβερνητικό κλιμάκιο με εντολή μητσοτάκη.

Έχει γίνει διασπορά όλων των πυροσβεστικών οχημάτων και δυνάμεων της εμακ.

Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα. Ο σεισμός είναι 5,9 ρίχτερ και έγινε 10 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους.σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε εστιακό. Η ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε ζημιές και στη γέφυρα δαμασίου. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διακινούνται από τοπικά μέσα, τρεις άνθρωποι φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά στην ευρύτερη περιοχή της λάρισας. Οι κάτοικοι της λάρισας αμέσως μετά τον ισχυρό σεισμό βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Χαμός στους δρόμους της λάρισας.

Post a Comment for "Λαρισα Σεισμοσ - Σεισμός στην Ελασσόνα: Στους δρόμους βγήκαν οι Λαρισαίοι"